.. och här sitter jag i soffan, och tänkte titta lite på tv för en gångs skull, men så fastnade jag vid datorn i stället. Idag har jag, Selma och Alicia varit hemma hos mamma på Trädgårdsdag. Jag, mamma och Charlotta har gjort fint i trädgården, Selma och Aston har sovit och Alicia som är hemma och är sjuk har suttit och ritat och pysslat, vid lunch tog vi oss en promenad till Strandkullens pensionat jättemysigt och gott ; ) Vi var och hämtade Calvin på dagis och sedan han jag hem, harvade paddoken, fyllde vatten i hagarna och logerade Atlanta innan jag och Simon åkte tillbaka till Dagis för utvecklingssamtal.

I helgen har det varit fullt upp med städdag på dagis i lördags, pappa, Simon och Ola har gjort i ordning båten för sjösättning så i år verkar det som om den åker i. Jag har tränat markarbete med Atlanta. I fredags kväll var jag och Marion på Rondo åt middag och tittade på Alcazar, en helt fantastisk show. tror jag var hemma vid 00.30-tiden och innan klockan ringde vid 07.00 hade jag även hunnit med ett besök på Akuten i Varberg med Alicia som vaknade vid 4-tiden och hade andningssvårigheter och hosta, så det blev inte så många timmars sömn den natten.

I onsdags tog vi oss en tur ner till Tjolöholm, vi hade lite picknick och barnen lekte. Det är verkligen en underbar plats att vistas på, så fint och barnvänligt.
I söndags var det dags för sista gången på Simskolan för Calvin och han kom hem med två fina simmärken, silver och guld pingvinen, på min tid var det silver och guld fisken, men tiderna förändras, det kanske kommer. Calvin var jätteglad för att han hade klarat allt som han skulle, simma 10 meter ryggsim och 10 meter crawl. När simskolan är slut för säsongen börjar också första fotbollsträningen för säsongen, i lördags morse klockan kvart i nio åkte killarna i väg på årets första träning, det ena avlöser det andra och tur är väl det att det inte är allt på en gång.

I morgon ska jag in till Göteborg och göra en MR-röntgen på mitt huvud, så Selma och Alicia får vara hos mamma under tiden. På torsdag fyller Simon år, så då blir det lite kalas. På fredag blir det lite hoppträning för Atlantas del och på söndag ska det tränas markarbete igen. Min bror och Jenny kommer ner till helgen från Mora, då ska vi passa deras skatter tillsammans med Ola & Charlotta. Det blir ett besök på Liseberg på lördag efter Calvins fotbollsträning och på kvällen ska hela ligan sova över hos Ola och Charlotta. Mathias och Jenny ?? Ja dom ska gotta sig på Marstrands Havshotell hela helgen, och utnyttja deras bröllopspresent.
Nu ska jag hoppa i säng och ta igen lite sömn ; ) ha en skön kväll
Kram Tess