Jag har precis hoppat i sängen, barnen sover gott i sina sängar och helgen är slut. I morgon börjar en ny hektiskt vecka med allt vad det innebär.
Idag har jag tränat markarbete med Atlanta för Marita, efter träningen fick Atlanta sig ett bad och några timmar till ute i hagen. Simon ligger sjuk i sängen och har gjort sedan i fredags, så pappa har varit här och hjälp mig att tömma växthuset eftersom dom kommer och monterar ner det i morgon. Jag har hämtat barnen hemma hos Ola och Charlotta där dom har sovit över. Jag tror det blev full pott till barnvakterna, vi han inte långt innan Calvin frågade när han fick åka till Ola & Charlotta igen. I går var vi på Liseberg hela dagen, kusinerna från Mora, Ola, Charlotta, Aston, Jag, Calvin & Alicia.
Det var härlig dag, jag och Ola fick chansen att åka Helix, vilken berg och dalbana, det var hisnande redan från första backen och sedan blev det bara värre och värre. Spökhuset Gasten har jag besökt många gånger, men det är lika läskigt varje gång, skrek mig hes där inne och stackars Wilmer fick nog tinitus.

I eftermiddags var jag och barnen hemma och Ulle och tittade på ”Lukas” det underbara lilla fölet och på gården fanns också fem små, små söta kycklingar.

I fredags skulle jag köra Wilmer och Alwar till Charlotta, jag lovade barnen att stanna på Mc Donalds för att äta och när vi kommer ut till bilen på parkeringen står bilen på fälgen. PUNKA ! tack för den. Snälla pappa körde förbi hemma och hämta ett av mina sommardäck (eftersom jag fortfarande kör runt med vinterdäck) och så fick jag hjälp att byta däcket.
I morgon ska jag köra barnen till dagis, ta en sväng till Göteborg, åka hem igen för att släppa ut hästarna och sedan ska jag hem till Malin på lite lunch då vi ska planera vår lilla tripp till Köpenhamn den 22 maj. Roland kommer också i morgon, mannen som ska montera ner vårt växthus och montera upp det nya, det blir en sväng med Atlanta på slingan och lite stalljobb. På torsdag ska jag till BVC på återkontroll med Alicia för att kolla hennes hörsel. Till helgen ska Atlanta tävla, Calvin ska på fotbollsträning och vi har lite stallstädning på fredag.

Nu ska jag sova och hoppas på att det blir en bra natt, stackars lilla Selma har sådan hemsk hosta, hoppas hon får sova i natt.

Kram,Kram
Tess