Aldrig har jag tyckt så illa om juice som jag gör nu, jag lovar. Jag får kvällvningar bara jag öppnar kylskåpet och känner lukten av ingefära.. urk, fy, blä.
Men ska man vara fin får man lida pin sägs det ju. Skämt och sido.
Jag, min mamma och syster fick ett, vad jag tycker just nu är ”EN DUM IDÈ” att vi skulle gå ner i vikt, det kanske inte är så dumt isäg, jag har ju några extra kilo som jag gärna vill bli av med, men jag kan ju inte säga att jag lider av någon grov övervikt, men hur som.

Jag ska gå ner 9 kg till den 1 september, ( ja, jag vet att jag tog i, det hade räckt med 5) och hur ska jag ju lyckas med detta, tror ni???
Min syster och mamma drog med sig pappa och jag kunde ju inte vara sämre jag utan hoppade också på den här juice detoxen som ska rena kroppen, och det är nog en bra börjar för mig som äter kanelbullar till frukost och gärna sådär 5-6 smörgåsar när jag kommer in från stallet vid 22-tiden på kvällen och emellan där blir det mest att småäta.
Godis äter jag varje dag och det är ju snarare konstigt att jag inte väger 100kg med den kosthållningen.

Så nu har jag bara druckit juice i fyra dagar, 5 stycken 1/2liters juicer i en strikt ordning var tredje timme, varje dag. Jag kan inte säga att jag är hungrig, inte alls och jag mår faktiskt ganska bra, 3,6 kilo lättare har jag blivit sedan vi började med vadet måndagen den 27 april så det är drygt 5 kg kvar.
I fortsättningen tänker jag nog bara att jag ska äta ”bra mat” och hålla mig borta från godis och sötsaker, så tror jag att jag kommer en bra bit på väg, dom där sista 3 kg kommer väl att vara ett rent helvete. Sedan hoppas jag att Malin vill fortsätta att ta en power walk med mig runt Onsala någon kväll i veckan, det blir toppen.

Den 1 september blir det en weekend i London, för dom som klarat sitt mål och vecka 29 har vi ett delmål, där den som gått ner mest får en ansiktsbehandling betald av övriga deltagare.

Vad tror ni ?? Kommer jag att klara det ?