Då har jag precis skickat i väg Calvin med mormor, dom ska ta bilen upp till Mora för att hälsa på kusinerna, på söndag förväntas han komma hem igen. Hästarna är utsläppta och jag och Alicia har varit på BVC för att följa upp hennes hörselprov som inte var så bra sist. Det var tyvärr inte bättre i dag utan snarare sämre, så vi fick en remiss till Öronspecialisten i Kungsbacka, på BVC trodde man att hon eventuellt skulle få rör inopererat i öronen, men vi får väl se hur det blir när vi kommer dit. Alicia har ju öroninflammationer titt som tätt och nu åker vi inte ens in till läkaren längre, man gör ju ändå ingenting åt det, så sitta på akuten på nätterna i flera timmar, det får någon annan göra.

Det verkar inte vara mycket med familjen Törnell/Gustafson, Simon har varit hemma från jobbet hela veckan, vrålförkyld, lilla Selma vaknade i måndags med stora utslag över hela kroppen och det visade sig att hon hade fått nässelutslag, hon är nu på bättringsvägen och utslagen har lagt sig en aning, men hon är fortfarande lite förkyld. Calvin är precis bra från en hemsk hosta och Alicia har också varit lite förkyld och har haft ont i sina öron, det är bara mamman i familjen som är kärnfrisk om man bortser från det där dumma örat och tennisarmbågen vill säga ; )

Imorgon ska vi ha en gemensam lite stallstädning på eftermiddagen och vid lunch ska jag gå och tona/färga mitt hår, det är lyx det, att få sitta helt själv och bläddra i skvallertidningar hos frisören, ingen som tjatar. åhhh vad jag ska njuta.

Roland dök aldrig upp i måndags, utan kommer först nästa måndag, däremot har det nya växthuset anlänt, det ligger som ett plockepinn under en pressening här och vänta på att bli monterat, det kliar ju i fingrarna nu när man vill börja plantera i växthuset, i år får det bli lite som det blir, jag har redan satt gurka, melon, physalis och Kiwi och så har vi ett persikoträd i år som vi hoppas få lite frukt på. Vinrankan har växt ordentligt i år och jag hoppas att den inte blir förstörd när växthuset ska bytas.
I går var jag och Alicia ute på en liten tur med Gillian, hon är bara helt underbar denna lilla ponny. Världens mysigaste helt enkelt. Vi hittade massa fina gula Maskrosor på ängen som vi satt i Gillians man och genast började jag längta till midsommar.

Ha en bra dag !
// Tess