Idag har jag mestadels varit hemma och jobbat i trädgården, Simon och pappa har hjälpt mig att få upp den sista dela av staketet till Köksträdgården, jag har målat pallkragarna svarta och fixat och trixat, i morgon ska jag försöka inhandla hallonbuskarna. Jag och Pappa har hjälpts åt att bära in nästan allt spån 12 pallar med 21 spånbalar på varje, så något gym behöver man inte uppsöka, dessutom är det gratis, ja inte spånet utan träningen ; )
Jag fick hjälp med morgonfodringen i morse och Selma sov till 8.30 så det blev en härlig sovmorgon för hela familjen. Calvin & Alicia har snickrat på en koja nästan hela dagen och tydligen ska det bli ett hönshus, då Calvin fått för sig att han ska ha höns. Dom har snickra ihop reden och fyllt med hö, helt själva, så nu saknas bara hönsen också….

Imorgon ska jag till ridhuset med Atlanta, och klockan 16.00 ska vi hem till mamma och pappa för att fira pappas 65-årsdag, det blir middag och säkert någon fantastiskt god efterrätt om jag känner mamma rätt. På lördag är det fotbollsträning för Calvin och på söndag ska jag träna markarbete för Marita.

Nu ska jag hoppas i säng och hoppas på att morgondagen blir lika fin och solig som idag.
Natti natti
// Tess