Solen skiner och snart ska jag ge mig ut på en kvällspromenad med Malin, det ska bli jätteskönt. Idag har jag och Calvin gjort Pizza, vi har varit ute mellan regnskurarna och spelat fotboll och jag fick givetvis stå i mål, livsfarligt… En läderkula i ansiktet så är det ju kört, även om dom är små så när Calvin får till en riktigt träff så gör det svinont, nej målis är inget för mig helt enkelt.
När vi kom in gjorde vi Hallonsmoothie, lite youghurt, frysta hallon och lite vaniljsocker och ner i mixer, klart och jätte gott.
I helgen har Calvin och Simon varit på fotbollsträning, farmor Maj har varit och hälsa på och tömt tvättstugan och alla tvättkorgar på tvätt, riktigt lyxigt, tack snälla Maj. Dessutom hjälpte hon mig att gräva ner 7 st hallonbuskar och sätta potatis, så nu är det klart, bara att vänta på att få skörda.
I söndags åkte jag & Ärtan med Ulle upp till Henrik Nyberg på Nygården för att kolla om det verkligen inte går att klämma ut ett litet föl till på Ärtan, med tanke på att den avkomman hon har fått blev väldigt bra. Dessvärre tyckte inte han det, då förlossningsskadorna är såpass omfattande så det kommer inte att gå, men nu vet vi det i alla fall, Ärtan var glad att få komma ut på en lite tur, fina lilla Ärtan.
På Nygården lämnade vi Berta och lilla Lukas, Berta ska betäckas med Malins Corporal VDL, så nästa år får hon ett lite sött föl till.
I går var jag, Selma, Charlotta och Aston hemma hos min farmor, hon fyller år i morgon så vi var där och gratulerade henne lite i förskott. Jag släpade med mig trailern och det var lättare sagt än gjort att vända inne hos henne, men allt går ju om man vill, eller ?
Vi åt kycklingsallad hos farmor och hade jättemysigt.

I morgon ska jag in till läkaren och få svar på MR-röntgen som dom har gjort av mitt huvud i samband med att min hörsel försvann, det låter fortfarande som om jag pratar i en plåtburk och det är ganska jobbigt framför allt när man är bland många människor. Jag ska göra ett nytt hörseltest också så får vi se vart det barkar hän. På kvällen ska Atlanta träna för Jörgen Larsson och Simon är borta så snälla mamma kommer och passar barnen en stund på kvällen.

På fredag åker jag till Köpenhamn över dagen med två kompisar, det ska bli jättekul, skönt att byta miljö lite och bara behöva tänka på sig själv ett litet tag ; ) det blir nog frukost, och lunch, lite shopping och mys kan jag tänka mig, innan vi styr kosan hemåt på kvällskvisten.

Avslutar med en liten bild på vår lilla sockertopp Gillian, världens gulligaste ; )
Ha en skön kväll, nu är det dags att snöra på sig skorna och ut och jaga milen ; )
Kram,Kram
Tess