Ja det kan man ju undra, hur går det verkligen att bli av med dom där 9 kilona, jo vars det går ganska bra, jag är fast besluten om att lyckas och då med motion och bra mat.
Jag har till idag blivit av med 5,2 kilo, känns ju bra men jag har 3,8 kilo kvar och det är dom som är jobbiga, jobbiga som tusan.

Vad har jag då gjort för att bli av med i alla fall 5,2 kilo, Jo jag drack ju juice i fem dagar, rena pinan men en bra start för att rena kroppen. Efter det har jag bara försöka att avstå från godis, kakor, bullar, glass och smörgåsar dvs det jag levde på innan.
Så nu äter jag fil och müsli och en knäckemacka med ägg till frukost, jag försöker att äta frukt som mellanmål och sedan äter jag mindre portioner av maten jag äter, inga smörgåsar på kvällarna efter stallet, utan fil och kanel och lite bär i stället. sedan har jag varit ute och promenerat sent på kvällarna när stallet är klart och barnen somnat, en rask promenad på en mil två gånger i veckan. det är det jag har gjort och det är tanken att det är det jag ska fortsätta med, så får vi se hur långt det räcker. Den 1 september får vi se om jag har lyckats, då blir det LONDON ; )

//
Tessan