Ojoj vad roligt det är att så och plantera och ännu roligare när det börjar hända något i pallkragarna. I dag har det kommit upp små, små groddar i den pallkrage där jag har sått sommarblommor.

Dessvärre finns det ju skadedjur som man hela tiden ska försöka att överlista och bli av med, MÖRDARSNIGLAR är en sort av dom och i morse hittade jag flera stycken som hade gett sig på mina smultronplantor, så nu är jakten i gång för att hitta något sätt att hålla dom borta. Som tur är har dom inte tagit sig upp till köksträdgården ännu med det kommer väl kan jag tro.
Pallkragarna är nu färdigsådda med Potatis, Romansallad, Majs, Morötter, Luktärt, Sockerbönor och en pallkrage full med härliga sommarblommor i rosa toner. En kruka är full med kryddor som Timjan, Rosmarin och Oregano.
Ska bli jättekul att kunna gå ut och skörda sina egna grönsaker och plocka med sig blommor när man ska gå bort. Men när kommer värmen och sommaren? det känns inte alls konstigt att ta på sig mössan när man går ut på morgonen, man håller ju på att frysa ihjäl. Nej, mer sol och varma vindar så skulle det bli sååå mycket bättre ; )

// Kram,Kram Tess