Jo det händer en hel del, idag har mitt fina, älskade växthus blivit nermonterat och det är jätte tomt, i morgon börjar dom att montera upp det nya. Jag hoppas att dom ska vara färdiga till helgen det ser så tomt ut där det stod. Just nu är ladan full med växter som inte tål att stå ute, hoppas dom klara sig där en vecka.

i morgon kommer min lillasyster hit klockan åtta och innan dess ska jag fodra och släppa ut hästarna, med henne blir det en lång morgonpromenad och sedan ska vi gå en sväng till öppna förskolan med Aston och Selma. Klockan 11 kommer länsstyrelsen och gör en slutbesiktning av stallet och sedan är det dags att åka och handla mat och sedan hämta upp Calvin och Alicia på dagis. På kvällen ska jag sedan laga paj och packa inför onsdagens utflykt med dagis, vi ska ner till stranden och ha picknick, hoppas det blir fint väder, det blir ju lite roligare då om inte annat.
På torsdag bär det av på meeting med Atlanta till Vaggeryd så packa inför det måste ju göras också, det är en hel del som ska packas, mat till oss och till hästarna, kläder, alla Atlantas saker såsom träns, sadel, täcken osv osv. jag ska dessutom ha med mig en häst till så det blir till att packa väl i trailern och i bilen. På lördag blir det en liten avstickare, då åker jag från Vaggeryd till Floda för att fotografera ett bröllop under dagen och på kvällen tillbaka till Vaggeryd för att fortsätta helgen med hästarna och alla härliga människor där. Atlanta ska debutera 130 på lördagen det ska bli jättespännande.

I fredags var jag ju i Köpenhamn med Malin och Fia, det var såå mysigt. Malin kom och hämtade upp mig 05.50 på morgonen, och sedan hämtade vi Fia på vägen och styrde kosan mot Helsingborg, där tog vi båten över till Helsingör och sedan ner mot Köpenhamn. Klockan 09.00 parkerade vi bilen, tog en frukost på ett Café på Ströget, gick runt och strosade , shoppade, lunch blev det i Nyhamn och vid 18-snåret lämnade vi Danmark för hemresa. Fantastisk kul även om det bara var en kort visit.

I lördags var jag, Alicia och Selma med Calvin på fotbollsträning på morgonen, Simon tog bussen in till Göteborg och Slottskogsvallen för att ställa sig på startlinjen i årets Göteborgsvarv. Vi åkte till vårt vanliga ställe på Eriksberg nere vid kajen vid Hotell 11 för att heja på honom, där mötte vi upp Simon syster Malin och Lena, Andreas och deras tre barn. I vanlig ordning efter målgång åkte vi hem till familjen Lorentsson/Karlsson och åt middag, det bjöds på grill och det var såååå gott, vi satt och pratade och planerade vår gemensamma semester till Öland vecka 26, åhh vad jag längtar dit, det ska bli så kul
Simon sprang i mål på fina 1.40.41, inte något personbästa, men med tanke på att han legat sjuk i nästan två veckor och avslutade sin penicillinkur i torsdags och dessutom hade ont i ett knä och i huvudet får man ju se det som en riktigt vinst, han hade funderingar på att bryta flera gånger under loppet men sprang hela vägen in i mål
I går var jag uppe i ridhuset med Atlanta och tränade markarbete för Marita, hon går bara bättre och bättre ( ja, inte Marita utan hästen) för varje vecka så det är jättekul att träna även om jag får bekänna färg, gud så trött jag var i går och hästen med, nyttigt ; ) På efter middagen var vi hembjudna till Ola, Charlotta och Aston. Charlotta fyllde ju år i lördags. Ola hade gjort en helt fantastisk kycklingsallad, det är utan tvekan det godaste jag har ätit i hela mitt liv, jag måste be om receptet, jag var inte ens ledsen över att inte få äta tårtan efteråt för maten var så god, det ni, det har ni nog aldrig hört Therese Törnell säga förut.
På kvällen jagade jag med mamma på en power walk på en mil runt Onsala.
Nu ska jag hoppa i sängen, barnen sover och pappa och Simon är fortfarande ut och monterar någon jalusi … stavas det så ? har nog aldrig skrivit det innan, jaja ni fattar nog.

Ha en skön kväll och var rädda om varandra
// Tess