I Lördags den 6 juni på Sveriges Nationaldag, hade vi släktkalas här hemma på Kastanjegården. Klockan 14.00 anlände hela 54 härliga släktingar i form av mostrar och fastrar, farbröder och morbröder, syskon, mammor, pappor, kusiner, kusinbarn, sysslingar farmödrar, mormödrar jaja, ni fattar. Hela tjocka släkten ingen saknades förutom farfar som tyvärr inte är med oss längre, men jag är övertygad att han satt på ett moln och kikade ner på oss när vi gick på poängpromenad, hade 5-kamp, grillade och åt middag tillsammans, han var säkert med och hoppade i hoppborgen med barnen också.

Solen sken och vi hade jättetrevligt, barnen lekte och tänk att morbror Mathias har en hoppborg som han tog med sig ner från Mora och satte på VÅR TOMT – som Calvin uttryckte det. Det hoppades konstant i den från tidig morgon till sena kvällen. Gillian fick vara med och barnen fick rida varsitt varv på fältet, och med tanke på att det var 21 barn blev det några varv.

Tack för att ni kom allihop, det blir liksom ingen fest utan härliga gäster och tack till alla som hjälpte till med fix och trix.

// Tess