Härom veckan, när vi var i Vaggeryd, gjorde jag en liten avstickare till Floda på lördagen för att fotografera ett bröllop. Det var Karin & Carl som sa JA! till varandra. Dessvärre sken inte solen från en klarblå himmel men den hittade fram lite då och då emellan regnskurarna.
Jag ÄLSKAR bröllop, jag vet inte om det är för att man själv har gift sig och vet vilken fantastisk dag det är, den absolut lyckligaste i livet får jag nog säga. Även om jag inte kände brudparet fick jag tårar i ögonen i kyrkan, så vackert.
Det blev verkligen kontraster från att ha vaknat i en hästlastbil på morgonen på en tävlingsplats, allt är lerigt och blött till att några timmar senare sitta i en fantastisk kyrka full med förväntansfulla, glada och uppklädda gäster och se brudparet skrida in i kyrkan, jag tror jag ska planka in på något bröllop då och då, bara sätta mig längst bak i kyrkan och bara njuta, man blir liksom lycklig i själen flera veckor efteråt.

Jag ska sätta mig till helgen och gå igenom alla bilder och sålla bland dom 1200 bilderna som finns så att brudparet kan få dom och minnas sin bröllopsdag, jag hoppas att dom blir nöjda ; )

// Tess