Känns som om man går och väntar och väntar på att sommaren ska komma och vips så är den över och det är dags att börja jobba. Den 1 september är det slut på mammaledigheten för alltid, fy vad hemskt det låter. Då är det dags att försöka få ihop livspusslet och ekorrhjulet är igång. Nej så hemskt är det inte, men det kommer med all säkerhet att bli mer stress i vardagen. Under hösten kommer Selma vara hos mamma måndagar, tisdagar och torsdagar, onsdagar är jag ledig och fredagar kommer Simon att vara pappaledig. Calvin ska lämnas på Fjordskolan, och Alicia på Måsen i Vallda. Det blir en hel del logistik för att få i hop allt på dygnats 24 timmar, med barnen, stallet, hästarna, det är simskola, Fotboll och Boll och lek, det ska lagas mat och städas och tvättas och ta hand om allt på gården, men innan dess väntar en lång härlig semester.
Simon jobbar en vecka till sedan har han sju veckors ledighet och redan på söndagen efter midsommar åker vi till Öland en vecka. Det ska bli jättemysigt.
Vi har hyrt en villavagn på Saxnäs camping och i villavagnen bredvid bor familjen Lorentsson/Karlsson, vi hoppas på kanonväder givetvis.

Vecka 29 är det dags igen att packa väskorna, då går färden mer söder ut och vi ska åka till Bornholm en vecka. Med på den resan är mamma och pappa, min syster och bror med deras familjer, i övrigt ska vi bara vara hemma och det blir kanske några korta utflykter i närområdet, det finns ju några smultronställen här runt om, så som Öströö Fårfarm, Tjolöholms Slott, Mönster, Vinga, Borås Djurpark, Liseberg, Apelviken, Varbergs Fästning mm, mm.
Det blir förhoppningsvis en hel del bad i poolen, barnen har redan premiärbadat. Den är uppvärmd och igår var det 27 grader, så det är helt ok. Som den badkruka jag är vill jag gärna att det är 29, då är det riktigt skönt i alla fall nu när det är så kallt i luften.
Idag kommer Farmor Maj på besök, jag ska in och hälsa på Marion och göra lite fint på hennes balkong och till helgen är det lite tävling för Atlantas del, Alicia ska på barnkalas på lördag och Calvin på fotbolls träning. Simon ska gå på Foo Fighters på Ullevi i morgon kväll tillsammans med en arbetskamrat. I övrigt är det lite trädgårdssysslor som ska göras, vattna och klippa lite gräs.
Hoppas ni får en fin och solig helg, ta hand om er
Kram Tess