Då var det måndag igen och veckorna bara svischar förbi. I torsdags kom vi hem från en veckas semester på Bornholm med familjen och nu fredag, lördag och söndag har jag varit med Atlanta på hopptävling på Åby travbana. Hon skötte sig i vanlig ordning men den där nollan i 130 verkar sitta hårt inne. Det som är det retligaste är att hon hoppar så fantastiskt fint och så är det alltid en liten bom som trillar ner, men det kommer jag är helt säker ; )
Sedan får man väl säga att banorna i helgen inte har varit dom lättaste, har hört många klaga och några som varit riktigt förbannande och om man kollar på resultaten, så är det kanske inte jättekul att 12 stycken av 44 startande inte ens kommer runt banan och fem av elva placerade får pris på 4 fel i en regional 120 klass. Det blir tufft för unghästarna som man vill ska få en rytmisk och trevlig upplevelse, svåra banor inbjuder ju dessvärre inte till det. Atlanta har i alla fall hoppat jättefint, nolla i 120 i fredags och två nedslag i 130. På lördagen rev hon första hindret i 130 och hoppade sedan felfritt och i går rev hon mitten hindret i trekombinationen som många andra och var sedan felfri på resten.

Det har inte varit så många unghästar vilket att gjort att Ulle bara har haft 5, 6 ekipage emellan hästarna i varje klass, så jag har fått rida fram Atlanta och det blir ju lite stressigt, Atlanta verkar inte bry sig det minsta om sådant och det är ju bra i alla fall.
Simon, Selma & Calvin är uppe på landet hos farmor Maj på Rom, så jag och Alicia är hemma själva. Alicia har varit med på tävlingen, en liten minigroom helt enkelt och vilddjuret(Atlanta) verkar gilla småfolk ; )
// Kram Tess