Förra helgen var vi i Lilla Edet och tävlade, det blev en 130 på lördag och en 130 på söndagen. Eftersom Ulles fina Stina är såld, så fick Solan och Atlanta samåka dit. Det är mycket trevligare tycker jag som nästan alltid åker själv, det är ju roligare med sällskap i bilen särskilt när man ska åka långt, Lilla Edet är väl inte jättelångt, men ändå ; )
Båda hästarna var så fina och rörde inte en bom på hela helgen, så det blev två nollor att lägga till handlingarna. Solan har kvalat klart till Breeders i Flyinge och Atlant behöver ha en felfri runda till.

Om två veckor åker vi till Skara och Grevagården då är det dags för Champion of the Youngster, men innan dess är det lite träning för Svanta Johansson som ligger i pipen.
I dag har jag varit uppe i ridhuset och tränat markarbete för Marita, Atlanta var som vanligt, kändes som en trög ridskolehäst på 19 bast när man börjar och när man slutar känns hon som en fantastisk dressyrhäst ( kanske inte riktigt, men nästan). I går var vi på Mossen och Ulle hoppade lite serier och en liten låg bana, ”gladhoppning” som vi kallar det och i morgon blir det en skritt tur på slingan.

Då var ni uppdaterade i ämnet ”Häst på Kastanjegården”

// Tess