Long time no see …. sorry men det har helt enkelt inte funnits tid till att sätta sig vid datorn, just nu är det lite för mycket men jag ska försöka att uppdatera er om allt som hänt sedan sist ; ) om jag hinner…

Vi håller just nu på att färdigställa stallet, boxinredningarna kom en vecka sent vilket innebär att vi just nu jobbar både kvälls och nattskift för att få det färdigt, i går gick jag och Simon in vid 1-tiden och mamma och pappa var kvar till halv tre, så vi är lite trötta, en natt klara man väl av, men nu har vi jobbat så sent varje kväll sedan förra måndagen, men uppehåll för tävlingar i Skövde så är man rätt ”medvetslös” när klockan ringer vid 6-snåret. Två boxar blev klara i går och vi hoppas få färdigt en till i kväll och sedan är det två kvar som behöver vara klara på lördag kväll, så det ska vi väl klara av.

Känns bra att börja jobba på tisdag efter ett års mammaledigthet och komma till jobbet helt utbränd, ingen dans på rosor, men det ska bli rena semestern att börja jobba ; )
Jag fattar inte hur pappa orkar, han jobbar ju först tio timmar på jobbet och sedan 19.00 till sena natten med stallet, han är minst sagt envis som vill göra allt själv, trotts att vi försöker få honom att be om hjälp, det finns säker någon snickare därute som kan hjälpa till, men INTE, vi ska göra allt själva. efter det här bygget kan nog både jag, Simon, mamma och pappa ta jobb som både boxmonterare, målare , snickare, så om man blir arbetslös kan man helt enkelt utöka sitt CV med både det ena och andra.