Tänk att vår lille kille Calvin har blivit så stor att han förra måndagen började skolan. Lite nervös men förväntansfull gick han med sin nya ryggsäck till sin nya skola, Fjordskolan. Eftersom han gått på förskola i Vallda, har han inga kompisar med sig och känner inte någon, men det verkar han inte bry sig om det minsta, det är nog mest hans mamma som tycker det är jobbigt. Han kom hem så glad och hade fått massor av nya kompisar och hela fyra fantastiska fröknar.
Dag två i skolan slutade tyvärr inte lika bra utan slutade på sjukhuset, och därifrån kom vi med en tejpad panna efter att Calvin sprungit in i ett växthus på skolgården, det är sånt som händer när man har så kul att man inte hinner se sig för ordentligt. Tejpen sitter fortfarande kvar men det ser bra ut. Tror han mest var chockad det var ju lite blod överallt ; )
Dessvärre hade jag satt min telefon på ljudlös när jag var på BVC med Selma så jag hörde inte att dom ringde från skolan och tillslut hade dom fått tag i mamma, som fick slänga sig hem från Kungsbacka för att hämta honom på skolan.
Idag kom han hem med sin första läxa och på fredag är det dags för gymnastik, något han väntat på sedan första dagen.

// Kram Tess