… det var i går det, och det var ju egentligen dags för invägningen, men eftersom jag började jobba i går, bestämde vi att det fick bli en dag tidigare. Klockan 09.00 i måndags var det samling hemma hos mamma. Jag vågade inte äta något efter lunch på söndagen har man slagit vad så har man och då vill man ju klara det. Ja hur gick det då ?
Jo jag har gått ner exakt -10kg sedan den 27 april, min syster precis lika mycket och mamma hade gått ner sina 3kg och lite till, så alla klarade sitt mål. Det firades med frukost och sedan bakelse på det ; )

Känns jäkligt bra, inte för att jag tycker att det är speciellt mycket bättre att väga tio kilo mindre, alla kläder hänger ju och sitter inte speciellt fint, och där man vill bli mindre, typ rumpa och lår, det finns ju kvar i stället har brösten försvunnit och typ hänger på magen ; ) men men självklart är det bra för kropp och själ att äta nyttigare mat, så är det ju.

Jag fick jättefina rosor av Simon och lite pengar, han tyckte nog att jag skulle köpa mig ett par nya byxor, som sitter uppe och inte hänger på knäna, så det ska jag gå och göra någon dag när jag får tid.

Nu vet jag att jag kan om jag vill, jag är ju inte någon person som bantar, tror faktiskt inte att det har hänt innan, klart att man har tänkt att nu sitter byxorna lite tajt jag kanske inte ska äta godis till frukost, men därifrån till att hoppa på en herrans massa bantningskurer som GI, LCHF, 5:2, Bantningspiller, Viktväktarna, Atkinsdieten, Måltidsersättningar, Stenålderskost, Montignac-metoden, 7-dagarsdieten, Rawfood, soppdieter osv, osv (finns det så många, var tvungen att googla) det är inte riktigt min grej, utan äta mindre av allt och röra på sig mer det tror jag är bäst, men smaken är ju som baken ; )

Ha en bra dag
Tess 10kg lättare