Vädret just nu är inget vidare, eller ? Jag tycker ändå att det är ok, jag behöver inte ha 30 grader varmt och sol varje dag, men det får gärna vara 22 och växlande molnighet.
Det har blivit några härlig kvällsturer med Atlanta, dom senaste dagarna det är fantastiskt härligt att få komma ut på kvällen i solen och skritta, jag är övertygad att det är bra för mitt hjärta ; )
Barnen har nu sommarlov alla tre, Selma och Alicia hänger gärna med mig i stallet på kvällarna och Calvin som är morgonpigg är med ute varje morgon och morgonfodrar och släpper ut hästarna. I onsdags kom han ner och väckte mig och sa att nu är det dags att ge hästarna frukost och så fixade han det helt själv och jag fick sovmorgon.

Vi har betesputsat hagarna vilket innebär att man helt enkelt klipper ner dom och Calvin är superglad för Atlantas vinterhage har blivit en enorm fotbollsplan och där spelas det boll nästan varje dag.

I köksträdgården och i växthuset växer och frodas det, ska bli underbart med lite semester så man få lite extra tid att spendera där. På tisdag åker vi en sväng till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, ska bli mysigt med lite miljöombyte och jag tror att barnen ser fram emot detta. Vi var ju där 2012 när Simon var nyopererad, Alicia var ju ett år då och Calvin var tre, så jag tror inte att dom kommer ihåg så mycket av den resan. Nu väntar sex härlig semester veckor och jag vet att dom kommer gå fort, fort så in i bänken så man får passa på att njuta.

Ha en fin dag allesammans
// Tess