Ja tänk att i går fyllde jag 40, 40 ÅR!! det är gammalt, eller ?
Dagen blev inte riktigt som vi tänkt oss, då Selma blev magsjuk i tisdags morse, stackars lilla Selma hon har varit så dålig och nu ligger hon med 40 graders feber, har öroninflammation och hosta och jag fick åka med henne till Vårdcentralen i morse. Vi har inte tur direkt den här veckan förra året låg jag och Selma inlagda på Falu lasarett på min födelsedag. men, men. Jag har ändå haft en fantastisk födelsedag, blivit firad av min familj och familjen Lorentsson/Karlsson som är med oss här uppe. Sång och frukost på sängen eller soffan där jag kamperat ; )

Av Simon fick jag en weekendresa till Rom, så om två veckor ska jag få åka till Rom och det ska bli så mysigt, då ska vi fira ordentligt. På kvällen blev det middag här hemma i stugan. Jag fick åka skidor hela dagen med Calvin och Alicia och Simon var hemma och tog hand om Selma. Sol och blå himmel och en fantastisk dag i backen.

Idag var det min tur att vara hemma med Selma, hon har mestadels sovit, jag har försökt få i henne dricka (vatten, saft och vätskeersättning) och sedan har vi tittat lite på barnkanalen.

Vid 16-tiden kom gänget hem från backen då blev det lek ute i all snö, pulkaåkning och barnen byggde en snögrotta. Nu har vi ätit middag och badat i jacuzzin ute det är verkligen supermysigt att sitta där under bar himmel med mössa i det varma vattnet.