Semestern närmar sig med stormsteg, det är allt ett tag kvar men man kan ju börja planera och drömma sig bort. För något år sedan gjorde jag en lista över platser i Sverige som jag antingen besökt och gillade skarpt eller platser jag gärna skulle vilja besöka. Jag hittade den idag och tänkte dela med mig. Det kanske blir ett eller ett par ställen i veckan.

Först ut är underbara Öströö Fårfarm, tror jag har tipsat om det förut men det är verkligen ett ställe jag älskar. Jag har varit där många gånger med barnen. Dom har en fantastisk gårdsbutik, där du kan köpa allt ifrån supergod paprikamarmelad till smörgåsen till presenter, lammkött, korvar, gammaldags godis, saft, lammplädar och mycket, mycket mer.

Fikar gör du i parken, du får med dig en ursöt pick-nickkorg med kaffetermos och det är svårt att välja bland alla godsaker, hembakade bullar, smörgåsar med lammkorv, ost och paprika marmelad mm. Vill man kan man åka på Lammsafari, tror det går några fasta turer varje dag och barnen tycker det är jättespännande, åka höskrinda ut på vidderna efter en traktor mysigt som bara den ; )

Ska man åka till Öströö Fårfarm, ska man göra det i april/ maj då är chansen stor att man även få se ett får lamma, jag tror dom har närmare 900 får så det föds några stycken. Så boka in ett besök, ni kommer inte bli besvikna

Information, öppettider osv hittar du här: http://www.ostroofarfarm.com