Hejsan !
Härliga semestertider, vi startade semestern med 12 dagar i Spanien, i Puerto Banos. Sol, värme och mycket bad, några utflykter blev det med, men nu är vi hemma igen i Sverige. Simon tog lastbilen och åkte med barnen upp till sin mamma på Orust i fredags och i söndags åkte han, Calvin & Alicia vidare till Skara Sommarland, dom verkar gilla livet på campingplatserna och åkte vidare söder över i går, vi får väl se om dom kommer hem i kväll eller om stannar över på fler ställen.
Jag var uppe i Rom i går och hämta hem Selma som stannat kvar hos farmor.
I dag står stalltjänst på schemat, vi ska åka och hälsa på Winnie på betet som ska verkas och i eftermiddag blir det kanske ett bad i poolen.

Det är härligt med sommar och semester, dessvärre känner jag mig fruktansvärt trött, men det kanske bara är så att när man drar ner på tempot kommer allt i kapp. Jag tror kanske att jag behöver vila, men är lite frustrerad av att jag inte har någon energi och ork till allt som jag tänkt att jag ska göra under semester, listan är lång, men jag kanske får bortse från den.

Den 28 augusti ska jag operera mitt knä, det har spökat ganska länge nu, så det ska bli skönt att få ordning på det. Lite nervöst men nödvändigt. Efter operationen får jag inte köra bil på en vecka och inte rida på en månad, jag hoppas att det sedan ska vara bra så jag kan komma i gång igen med ridningen som innan. Winnie ska ju ridans in nu i höst, det ska bli jätte spännande ; )