Ja det kan man verkligen säga, allt går så otroligt fort i dagens samhälle, och det är mycket som ska hinnas med. Simon brukar säga till mig nästan varje morgon när klockan ring 05.30 – ”Älskling vi måste njuta av vardagen, det är ju det som är livet, vi måste göra vardagen till något roligt och bra”. Tur att jag har honom som kan peppa mig när man känner sig som sju svåra år och listan på saker man ska göra är så lång att man inte kan se slutet, hjärtat slå dubbelslag och man ibland inte vet vad man själv heter.

Maj är en otroligt härlig vacker månad, solen lyser från en klarblå himmel och värmen börjar komma tillbaka. Allt börjar bli sådär ljuvligt grönt, blommorna börjar slå ut och man ser fjärilar som flyger över köksträdgården, bara att vakna av att solen lyser in genom sovrumsfönstret är lycka ända ner i lilltån ; )

Hemma händer det mycket. Jag håller på att förbereda Winnie för 3-års testen som är i Skövde den 20 maj. Hon hoppar så otroligt fint och jag önskar så att hon fick visa det på testet den 20:e, då skulle hon väldigt fina poäng, men jag vet ju hur det är med hästar, dom kan bli spända, ha en dålig dag just då osv. Det ska bli spännande att göra ridprovet, både för mig och alla andra som ska titta på, hon är ju lite vild och vig.
Jag är i alla fall väldigt glad över min fina häst

Barnen mår bra, Calvin slutar ju snart tvåan och har fullt upp med sina aktiviteter det är handboll, fotboll och tennis på schemat. Just nu har handbollen ett uppehåll men då är det fotbollsträning två gånger i veckan i stället och matcher och cuper på helgerna. Tennis på onsdagar och i sommar ska ha gå en kurs på två veckor hos Edvin, något han ser fram emot. I övrigt är det givetvis dataspel som hägrar när läxan är gjord. Han har spelkompisar i England som han spelar med över nätet, roligt att höra att han har blivit så duktigt på engelska bara på att prata med dom, även om hans mamma inte gillar att han spelar dataspel.

Alicia börjar ju ettan efter sommaren och för hennes del är det mestadels ridning som gäller, hon rider på ridskola på fredagar och övriga dagar är det lilla Pokémon som får motion hemma på Kastanjegården, på lördagar är det fotbollsträning tillsammans med bästa kompisen Johanna och till hösten börjar äntligen handbollen för hennes årskull, så det har hon bokat upp, även det tillsammans med bästisen Johanna. Det är jätteroligt nu när Alicia blivit lite större och kan sköta sin ponny själv, vi kan rida tillsammans och hon kan hjälpa mig med sysslorna i stallet och hon är jätteduktigt på att fixa foder, göra i ordning sin ponny själv och hjälpa mig att släppa ut hästarna.

Selma den lilla busen gillar också att rida och frågar ofta om hon får rida sin lilla ponny Gillian, dessvärre räcker inte alltid tiden till och mamma får dåligt samvete över att inte hinna med allt, men hon hänger med så gott hon kan och är väldigt hjälpsam.
Hon är väldigt rolig just nu säger otroligt mycket roliga saker och gör vår vardag lite extra allt. Hon älskar Fuldans med Rolandz, så den får man höra fram och tillbaka till dagis non stop ; )

I övrigt närmar sig sommaren med stormsteg och semestern nalkas, ska bli så skönt med lite ledighet, vi startar vår semester med en vecka i Moria, Spanien och sedan ska jag in och jobba en vecka innan jag har resten av mina semesterveckor. Det blir lite små utflykter som vi inte bokat in ännu, men vi hoppas att det blir en fin sommar med mycket sol och värme. Simon ska springa ett gäng trail lopp, det blir lite tävling med hästarna och annat.

Nu på torsdag ska vi på kalas till lilla Leonie som fyller 1 år, till helgen har jag tömkörningskurs hemma på Kastanjegården då Karin Engström kommer upp från Skåne och håller i en två dagars kurs med teori hemma, ska bli jättekul. på fredag ska jag till Calanderska och kolla mitt knä som inte blivit bra efter operationen, det blir lite jobb och sedan till ridskolan med Alicia och sedan var den veckan slut.

Nästa vecka är det Fjordskolans dag som jag är med och anordnar både för Calvin & Alicias klass så jag vet inte riktigt hur det ska gå ihop, sälja korv och bröd, samtidigt som jag ska står och sälja lotter på en annan plats, med tre barn, Simon är nämligen inte hemma han är och springer något stort lopp i Göteborg, vet inte riktigt vad det heter ; ) ….. men det löser sig säkert, på kvällen sedan är vi hembjuden till en klasskompis till Calvin, ska bli supermysig

På jobbet är det mycket att göra, väldigt mycket men väldigt roliga saker just nu, det är många fotograferingar både med Blomsterlandet (min favorit) och med Volvo lite filminspelningar och massa annat så det är lite att ta tag i innan man får gå på en välbehövlig semester.

Hoppas ni alla får en härlig maj och njut, man vet aldrig vad som väntar bakom hörnet
Kram Tess☀️