Tänk att min lilla fina 3-åring fick hoppdiplom blev 2:a på Grevagården, det är ju inte sant, på riktigt. Hon skötte sig så fint och fick väldigt fina betyg ( Hoppningen 8,5 – 9) Men det roligaste av allt var att hon delade 2:a platsen med Ulles fina Luccarelli som dessutom fick dubbeldiplom både i hoppning och i dressyr.

Vi har verkligen tränat hästarna för uppgiften och det kändes bra att åka och veta att man verkligen har gjort allt man kan för att ge hästar dom bästa förutsättningarna.

Vi har löshoppat och tränat dom för visning för hand, vi har flätat och knoppat och ridit för att dom ska känna sig vana att bli ridna med flätor, vi har åkt runt på olika ställen för att dom ska träna på olika miljöer, dom har fått vilopauser från arbetet för att dom ska tycka det är kul osv osv. Det är roligt när man får betalt för det enorma arbete man faktiskt lägger ner, sedan kan det ju gå som det går ändå, dom kan ha en dålig dag, bli spända eller rädda för något och så är det ju med hästar.

Jag trodde att hon skulle vara lite trött när jag skulle göra ridprovet (som man gör efter löshoppningen) men det var hon verkligen inte, hon var super pigg. Domaren tyckte väldigt mycket om henne så det var extra roligt.

Nu väntar ett långt och härligt sommarlov med kompisarna på betet 🌱☀️