Semestern närmar sig med stormsteg i morgon är det den bästa dagen på året, dagen då man lämna kontoret efter en hektiskt vår, checkar ut, tar av sig skorna och springer barfota ut i 5 veckors ledighet med familjen. Det kan inte bli bättre.

Vädret denna våren/sommaren har ju hitintills var den bästa jag kan minnas, det känns nästan som om man redan har haft semester fast man har jobbat, sol, sol hur mycket som helst och ljumna kväll, varmt i havet – så underbart.

För några veckor sedan samlades vi på stranden i Onsala för att träffa Mikaela som har hjälp mig att föreviga min lilla familj. Det är så roligt att ha fina bilder på sin familj och framför allt på sina barn. Min dator och min hårddisk är fullproppade med tusentals och åter tusentals bilder men det finns alltid plats för fler, precis som om det alltid finns plats i hjärtat för fler härliga minnen som man kan spara och plocka fram. Det är liksom en enorm ovärderlig och oersättlig skatt som ingen kan ta ifrån en.

Jag blev glad när jag såg bilderna, att hon har fångat personerna bakom bilderna, känslan när jag ser Selma så är de precis så hon är, busig, lite finurlig en liten pajas som älskar sin morfar mer än något annat.