Då var det fredag igen, dagar som denna är det inte jätteroligt att kliva upp ur sängen, det regnar och blåser på tvären och man ska ut och fodra, harva i ridhuset och bära ut hö i hagarna innan jobbet. Men konstigt nog är det helt ok när man väl står där med pannlampan på huvudet, regnkläderna är på och man har hoppa i stövlarna, ganska härligt start på dagen faktiskt.

I dag ska Alicia rida på Kungsbacka Ridklubb som alla fredagar, det är ett mysigt avslut på veckan, på vägen hem ska vi stanna och handla farsdags present och sedan blir det fredagsmys för delar av familjen. I morgon har Alicia & Calvin handbollsträning och Ulle kommer och hoppar Winnie.

På söndag har vi hoppträning hemma på gården, Alicia och 10 andra härliga barn ska få hoppträna för Lollo. Tänk att vi föräldar som har hängt ihop under många många år med hästarna, nu har barn som tränar tillsammans precis som vi gjorde när vi var små, det är superkul.

Calvin satsar på handbollen, så det är fullt upp för honom med träningar två gånger i veckan och match nästan varje helg. Förra helgen var han uppe i Skövde på Skadevi cup och kom hem med ett kort han fått av motståndarlagets tränare.

Jag blir varm i hjärtat, lycklig och stolt som mamma ❤️ Det absolut viktigaste av allt i det mesta av livet – att vara en bra kompis.

Hoppas ni får en härlig helg, var rädda om varandra

// Tessan