Vad har hänt sedan sist ? ja vad har hänt ?!, förmodligen ganska mycket, men om man inte kommer ihåg vad man gjort så är det förmodligen inte så mycket.
Vi krattar en ofantlig massa löv just nu, men det är skönt att vara ute i friska luften och det är ju så vackra färger ute på alla träd, så det blir som balsam för själen även om det är jobbigt. I söndags var vi ute i tre timmar och väntade på regnet, det kom tillslut en störtskur på 10 min men det var allt. Barnen lekte i lekstugan och Selma satt sovandes i babybjörnen.

Vi försöker hålla Selma vaken så mycket det går på dagarna för att hon ska sova på nätterna , men det är näst intill omöjligt.

Alicia och jag har ridit både lördag och söndag, lilla Gillan är ju super snäll men lite envis särskilt när man rider i paddoken så i lördags fick Alicia låna Ärtan, min gamla fina skimmel ; ) hon är så snäll när det kommer upp ett litet barn på ryggen, sedan är hon ju väldigt för stor, Alicia såg ut som en lite flugskit på ryggen, men hon kunde styra runt Ärtan alldeles själv.

I fredags lovade jag barnen att vi skulle gå på utflykt och har man lovat så har man, då är det bara att bita i det sura äpplet och gå ut hur mycket det än öser ner ; ).
Barnen packade fika i en ryggsäck och jag tog med Selma i vagnen, på med alla regnkläder och så cyklade /gick vi ner till havet med ett litet stopp på lekplatsen vid kyrkan.
Nere vi havet blåste det kalla nordanvindar och det var inte speciellt mysigt, men vi fikande, och kastade lite ”macka” i havet och sedan gick vi hem på barnens begäran.
mamma vi längtar hem , kan vi inte gå hem och dricka varm choklad?
Det var kanske lite långt för barnen att cykla/gå hela vägen fram och tillbaka ner till havet men ingen klagade utan dom kämpade på med sina cyklar hela vägen hem. Alicia fick dra sin cykel uppför den steniga grusbacken från Kyrkansängar och Calvin ledde sin, väl hemma blev det VARM CHOKLAD.
I lördags var prästen som ska döpa Selma på besök och vi gick igenom dopet som är lördagen den 8 november, vilka psalmer som ska spelas hur vi ska sitta osv, osv. det är två små barn till som ska döpas en liten Greta och en liten Tor ; )
I lördags var jag och barnen också hemma och hälsade på min syster och Ola, trodde jag skulle åka själv med Selma men när övriga ligan fick veta vart jag skulle, ville alla åka med. Så det blev jag och barnen som åkte.
Barnen brukar leka i moster Charlottas garderob, kan ju verka konstigt men hon har en sådan där garderob som alla drömmer om, ett helt rum med kläder, väskor och skor, med sminkbord och en liten soffa med bord och fåtölj. Alicia i det här fallet men även Calvin brukar para i hop hennes väskor med skor och så få hon tala om om det är rätt. och vi han inte ens fika klart innan Alicia började tjata. Vi lämnade lite barnkläder som Calvin haft när han var liten och om 10 veckor kommer ju deras lille prins att titta ut och det ska bli jättekul. Sedan bjöds det på glass i soffan till film, kan ju inte blir bättre ; )

Idag är Simon borta och kommer hem i morgon kväll, jag ska snart åka och hämta barnen på dagis och sedan blir det tacos på menyn, Calvin har beställt det till middag idag. I morgon har vi inget planerat men på torsdag ska jag och Selma hem till mamma och baka pajer till dopet medans Calvin och Alicia är på dagis, och till helgen ska jag och Simon åka till Helsingborg, åhhh det ska bli jättekul, det var så längesedan jag var borta eller det beror givetvis vad man jämför med jag har ju varit i Flyinge med hästen men bara han och jag.
Vi ska gå på bio på fredags kvällen och på lördagen ska vi åka över till Danmark, shoppa lite, äta middag och SOOOOVA på hotell. Simons snälla syster och mamma kommer hit och passar barnen och tjejerna i stallet hjälper till med fordringar osv. och mamma kör Calvin till simskolan på söndag, det är lite att pussla med när man ska bort, det är liksom inte bara att packa och sticka.

Oj vad lång det blev…
Ha nu en bra dag och glöm inte äta er gröt var dag, det är ju snart inte långt kvar till tomten kommer ; )

Kram,Kram Tess